Te koop in Assen: vrijstaande bungalow nabij Amelterbos met drie royale slaapkamers

Te koop in Assen: vrijstaande bungalow nabij Amelterbos met drie royale slaapkamers

Gelijkvloers wonen op één van de meest gewilde plekken in Assen? Deze prachtige DUURZAME vrijstaande BUNGALOW gelegen op een mooie locatie in de wijk 'Sluisdennen' staat nu te koop.

Deze vrijstaande bungalow, voorzien van drie royale slaapkamers, ligt op loopafstand van het winkelcentrum 'Vredeveld' en op korte afstand van het NS-station, het Amelterbos en het stadscentrum. De kleinschalige villawijk 'Sluisdennen' kenmerkt zich door veel groen en een ruime opzet. De woning is op vele punten verbeterd naar een duurzame woning. Zo is deze gasloze woning voorzien van een pelletkachel, zonnepanelen en wordt de warmwatervoorziening verzorgt door een luchtwarmtepompboiler.

Indeling:
Ruime entree/hal, toilet, woonkamer met pelletkachel en openslaande deuren, eetkamer, dichte keuken, bijkeuken met trapkast en kelder. Vanuit de hal een doorgang naar de gang met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. Royale aangebouwde stenen garage met aansluitend een extra berging.

Info:
* De woning staat op een zeer fraaie plek in de buurt Sluisdennen, aan een rustige doodlopende straat met enkel bestemmingsverkeer. De buurt Sluisdennen is een zeer gewilde buurt en staat bekend als groene en rustige buurt.
* De keuken is in 2022 compleet vernieuwd en is voorzien van een inductiekookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken is voorzien van vaste kasten, wasmachineaansluiting, een kelder en biedt toegang tot de tuin.
* In 2016 is het gehele dak voorzien van nieuwe bitumen. Hierop zijn 15 zonnepanelen geplaatst. Dankzij het platte dak hebben de zonnepanelen een ideale ligging t.o.v. de zon, wat resulteert in een maximale opbrengst.
* De woning is volledig voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. De kozijnen zijn in 2016 geplaatst.
* Voor extra wooncomfort is de woning voorzien van een waterontharder.
* De woning wordt verwarmd d.m.v. de pelletkachel in de woonkamer en elektrische radiatoren in de slaapkamers.
* De ruime garage is ca. 24 m² groot en is voorzien van nieuwe zijramen. Achter de garage bevindt zich een aparte bergruimte.
* De fraaie tuin rondom de woning biedt veel privacy. Dankzij de ligging rondom de woning is hier altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. De ruime oprit voor de garage biedt volop ruimte voor meerdere auto's.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42251083-platolaan-13

Tiplijn