Noordelijk Persbureau zet zich in om al het nieuws uit Assen aan de inwoners en bezoekers te laten zien. Wij doen dat met met professionele journalisten en fotografen die dag en nacht paraat staan om gebeurtenissen in Assen, en de directe omgeving, vast te leggen.

Tevens leveren wij beeldmateriaal aan regionale en landelijke media.

Wij streven er naar om berichten en beelden zo goed mogelijk naar buiten te brengen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (juridische) regels binnen de journalistiek. Daarom zijn (een deel) van onze medewerkers aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ/NVF) en beschikken over een Politieperskaart. Juridische kwesties worden voorgelegd aan afdeling Advocaten & Juristen van de NVJ.

Op alle foto's op deze site rust auteursrecht. Wie zonder toestemming een foto gebruikt, maakt daar inbreuk op. Voor het onrechtmatig gebruik van foto's hanteren wij de tarieven van Stichting Foto Anoniem, deze schikkingen kunnen oplopen tot boven de 360 euro. Neem altijd contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of wilt aankopen.

Mocht u vragen hebben, of wilt u zich bij ons team aansluiten? Laat het ons weten via de contactpagina.

erik smit

Erik Smit - Fotojournalist en cameraman. Eindredacteur Noordelijk Persbureau

Rick Jongsma

Rick Jongsma - Fotojournalist en cameraman. Hoofdredacteur DrentsNieuws.nl

Roelof Daalmeijer

Roelof Daalmeijer - Fotojournalist met speciale aandacht voor sport.

 

Ronnie Ploeg

Michel Beukers  - ICT en webdeveloper.

Tiplijn