Te Koop nabij Assen; vrijstaande woning op perceel van 3.135m2 Funda

Te Koop nabij Assen; vrijstaande woning op perceel van 3.135m2

Deze degelijk gebouwde vrijstaande woning is landelijk gelegen tussen Assen en Vries in de kop van Drenthe. Hier ervaart u volledige vrijheid op een perceel 3.135m2, met toch alle voorzieningen onder handbereik. Ook de A28 is binnen enkele autominuten te bereiken. Zowel voor als achter is het uitzicht vrij.

De woning is in 1992 onder architectuur gebouwd met gebruikmaking van degelijke materialen, als vervanging van de toenmalige boerderij op het perceel. Daarbij is gekozen voor kwaliteit en een ruime, praktische indeling. Sindsdien is de woning zorgvuldig onderhouden en kan nu naar uw eigen wens en behoefte gemoderniseerd worden.

Indeling:
entree in ruime hal met vide, meterkast en toilet. Vanuit de hal is er toegang tot de op de begane grond gelegen ouderslaapkamer van circa 15m2, die beschikt over een eigen, naastgelegen badkamer met duo-wastafel, ligbad, douche en toilet. Vanuit de hal is er uiteraard ook toegang tot de L-vormige woonkamer van circa 47m2 met daarachter de woonkeuken van circa 15m2, die eventueel bij de woonkamer getrokken kan worden. De woonkeuken beschikt over de oorspronkelijke keukeninrichting en toegang tot de ruime kelder. Achter de keuken ligt de ruimte bijkeuken en van daaruit bereikt men de garage met bergzolder.
Eerste verdieping:
ruime overloop met inbouwkast en CV-ruimte. Op deze verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en de tweede badkamer, met douche, toilet en wastafel. Een vliezo-trap biedt toegang tot de ruime bergzolder over de hele woning.

De woning staat heerlijk vrij op ruime afstand tot de naaste buren. Op het perceel is meer dan voldoende ruimte voor een extra schuur of andere wensen. In de omgeving vindt u veel typisch Drentse plekjes zoals Zeijen en Oudemolen en veel natuur.

voor veel meer foto's, en meer informatie, klikt u op deze link.

Tiplijn