Kampioenspoule binnen bereik voor Sudosa-Desto

Kampioenspoule binnen bereik voor Sudosa-Desto

Zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op de planning voor Visser Assen/Sudosa-Desto dames 1. Na het verlies van woensdag hadden de dames wat goed te maken. In een overvolle Olympus speelden ze tegen Djopzz Topvolleybal Zwolle.

De eerste set ging in het begin gelijk op. Beide teams kwamen makkelijk tot scoren. Via Paula Boonstra, Manon Torenbeek en Lynn van Mill kwamen ze op voorsprong. De set werd met 25-19 gewonnen. De tweede set kwamen ze goed uit de startblokken. Ook serverend speelden ze een sterke wedstrijd. De middens kwamen in deze set ook makkelijk tot scoren en als snel stond wederom een stand van 25-19 op het scorebord. De derde set kende de thuisploeg een mindere start. Zwolle kwam op een kleine voorsprong te staan door blokkerend sterk spel neer te zetten. Het dipje duurde gelukkig niet lang. Manon Torenbeek kwam makkelijk tot scoren en ook deze set konden ze naar zich toetrekken. Met 25-17 wonnen we de laatste set van deze wedstrijd.

Belangrijke punten, die ze hard nodig hadden. Visser Assen/ Sudosa-Desto dames 1 speelt in de competitie nog tegen Peelpush en Draisma Dynamo Apeldoorn. Bij tweemaal winst is de plaats in de kampioenspoule zeker.

Aankomende dinsdag mogen ze alweer aan de bak. Ze spelen in Sliedrecht, tegen het tweede dames team, om een plekje in de halve finale van de Beker. De wedstrijd start om 19.30 uur.

Tiplijn