Uw bedrijf op AssenStad.nl promoten? Dat kan!

AssenStad biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot lokaal bereik in en om Assen. Dagelijks komen er vele bezoekers via onder andere Facebook op onze website. Vanuit een gemeten onderzoek van Google Analytics over de afgelopen drie maanden (mei, juni en juli), hebben gemiddeld 70.715 mensen de website AssenStad.nl 207.220 keer per maand bezocht.

Banners
Via AssenStad kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming en/of diensten/producten verbeteren en nieuwe klanten aantrekken. Assenstad biedt u verschillende mogelijkheden om te adverteren. Zo kan u kiezen uit 4 verschillende banners:

  • Bannerpositie 1 (Platinum banner) bovenaan de pagina in de header
  • Bannerpositie 2 (Gold banner) onder elk nieuwsartikel
  • Bannerpositie 3 (Silver banner) in het midden van de pagina
  • Bannerpositie 4 (Brons banner) onderaan de pagina

Deze banners kan u voor verschillende termijnen afnemen. De minimale termijn is 1 maand. Voor langere termijnen gelden een staffelkorting.

Advertorial
Naast onze banners is er de mogelijkheid om een advertorial te kunnen plaatsen! Ook hierin bieden wij u verschillende keuzes, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u een advertorial zelf wilt aanleveren of dat wij deze voor u schrijven.

Facebookpromotie
Ons grote bereik op Facebook biedt voor veel ondernemers ook kansen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om facebook berichten te plaatsen op onze facebookpagina of de berichten die u zelf heeft geplaatst te delen. Hierbij kunt u tegen vergoeding een eenmalig bericht plaatsen maar ook op basis van een strippenkaart (10, 20, 50x). De laatste is de meest voordelige optie.

Woningpromotie
Verkoopt u uw woning en wilt u graag sneller uw woning verkocht hebben? Laat het door AssenStad extra promoten. Met een extra woningpromotie bereikt u duizenden bezoekers extra.

Wilt u meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden die AssenStad u biedt?

Neem dan hier direct contact met ons op, of bel 06-24521685. één van onze medewerkers zal contact met u opnemen/te woord staan om de verdere opties te bespreken.