Te koop in Assen; royale hoekwoning met 16 zonnepanelen en energielabel A+ Funda

Te koop in Assen; royale hoekwoning met 16 zonnepanelen en energielabel A+

Ontdek de charme van Hazelaarhof 30 in Assen! Deze prachtige woning combineert moderne gemakken met een warme uitstraling, waardoor het de perfecte plek is om thuis te komen.

Met royale leefruimtes, een goed onderhouden tuin en een rustige omgeving, biedt deze woning alles wat je zoekt. Bovendien is de woning uitgerust met 16 zonnepanelen en een zonneboiler, samen met een hybride elektrische boiler en een waterontharder, waardoor je kunt genieten van een energiezuinige en comfortabele levensstijl. Een recente cv-ketel zorgt voor optimale warmte en comfort. Met een energielabel A+ ben je verzekerd van een efficiënt en milieuvriendelijk huis.

Een unieke toevoeging aan deze woning is de grote, volledig geïsoleerde garage, voorzien van vloerverwarming, water, stroom en internet. Dit biedt talloze mogelijkheden, van het onderbrengen van voertuigen tot het creëren van een werkruimte of hobbyruimte. Gelegen in een gewilde buurt en toch dicht bij alle voorzieningen, is dit een unieke kans die je niet wilt missen.

Voor meer informatie over deze woning, en meer foto's, klikt u op deze link.

Tiplijn