Te koop in Assen: hoekwoning met ruime tuin, eigen garage en meerdere terrassen

Te koop in Assen: hoekwoning met ruime tuin, eigen garage en meerdere terrassen

Deze hoekwoning met tuin, garage en carport staat in een leuke straat vlakbij de binnenstad en het NS station. Uit de drukte, maar toch overal dichtbij. Ook ben je hier snel in het mooie Amelterbos om bijvoorbeeld de hond uit te laten, of om te fietsen richting het buitengebied van Rolde, Loon en Balloo.

De woning is gebouwd in 1964 en staat op 251m2 eigen grond. De auto kan op de eigen oprit.

Indeling: entree in hal met meterkast, trapkast en toilet. De doorzonwoonkamer (25m2) is vergroot tot een L-vorm doordat de oorspronkelijke keuken is bijgetrokken. De huidige keuken staat in de aanbouw.
Eerste verdieping: overloop, nette badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Op deze verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers, wat ook de mogelijkheid geeft om 2 samen te trekken of de badkamer te vergroten. De slaapkamers zijn ca. 5m2, 5m2, 9m2 en 11m2. Op deze verdieping zijn diverse wanden opnieuw gestuct.

Tweede verdieping (via vaste trap): overloop en ruime extra kamer. De stahoogte is beperkt maar de ruimte hier is zeker een meerwaarde, als hobby-, logeer- of kinderkamer. Achter de woning staat de stenen garage met grote carport. Als extra is achter de garage nog een houten berging geplaatst met een kleine terrasoverkapping. De achtertuin ligt op het westen.

In Assen Oost is het leuk wonen, met veel groen en een veel diversiteit. Het stadscentrum is vlakbij, maar ook het buitengebied aan deze kant van Assen is heel mooi. Bovendien zijn in de wijk alle voorzieningen te vinden en is er een plezierig en zeer compleet winkelcentrum (Vredeveld). Het NS station ligt op enkele minuten loopafstand.

Sperwerstraat 20 is een nette en onderhouden woning, met door de hoekligging een breder perceel en een garage met carport. Daardoor heb je hier veel meer mogelijkheden dan in een tussenwoning. Alle ruimte dus om je eigen wensen te realiseren.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-43467556-sperwerstraat-20

Tiplijn