Te koop in Assen: riante vrijstaande villa met 4 slaapkamers en grote tuin

Te koop in Assen: riante vrijstaande villa met 4 slaapkamers en grote tuin

Zo laat deze riante villa zich het beste omschrijven. De woning beschikt over maar liefst 242 m² aan woonoppervlakte en is o.a. voorzien van een royale living met fraaie erker, veel glas en lichtinval en een vrijstaande praktijkruimte met eigen entree. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van 14 zonnepanelen en energielabel A. Kenmerkend voor dit woonhuis is de bijzondere architectuur en de kwalitatief hoogwaardige bouwmethode en afwerking. Daarnaast is er veel leefruimte met een praktische indeling.

Hier woon je op een toplocatie. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk Marsdijk, een gewilde woonomgeving met veel groen en grenzend aan natuurgebieden zoals het Balloërveld. Het deel van de wijk waar dit huis is gelegen, kenmerkt zich door de vrijstaande woningen in de directe omgeving, waarbij veel aandacht is besteed aan de architectuur. Hierdoor is een fraai totaalbeeld ontstaan wat de omgeving extra allure geeft. Het perceel is aan de achterzijde vrij gelegen aan een groenstrook en fietspad.

INDELING VAN DE WONING
Begane grond: hal/entree met trapopgang, toilet en doorgang naar de garage. Riante living met dubbele openslaande tuindeuren, erker en haardpartij. De woon-/eetkeuken staat in directe verbinding met de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de bijkeuken met achter entree bereikbaar.
Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers en de badkamer.
Tweede verdieping: via een vaste trap is de zolderberging met cv-opstelling bereikbaar.

PRAKTIJKRUIMTE
In 2019 is een vrijstaande praktijkruimte met eigen entree achter het woonhuis gerealiseerd. Het gebouw is voorzien van een wachtruimte met pantry, toiletruimte en een ruimte ingericht als werkplek/kantoorruimte. Het gebouw wordt verwarmd door middel van een pellet kachel.

BUITENOM
De woning is voorzien van een riante tuin rondom de woning. De zon draait om de woning heen, waardoor je hier altijd een plekje in de zon kan vinden. De tuin is, behalve de praktijkruimte, voorzien van een vrijstaande houten overkapping met berging, aparte houtstek en meerdere terrassen. Aan de voorzijde van de woning is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-43461496-juweelstoep-10

Tiplijn