Sudosa-Desto dames 1 wint van Peelpush

Sudosa-Desto dames 1 wint van Peelpush

Voor Visser Assen/Sudosa-Desto dames 1 stond er afgelopen weekend weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer kwam de ploeg uit Meijel op bezoek.

Visser Assen/Sudosa-Desto begon de wedstrijd met Danique Aardema, Lynn van Mill, Eline Mosselaar, Maureen van der Woude, Paula Boonstra, Manon Torenbeek en libero Danique Hamming. De ploeg uit Assen begon de wedstrijd stroef. Het was allemaal net niet netjes genoeg. Gelukkig wisten de Assenaren Peelpush te verrassen door mooie scores van Lynn van Mill die af en toe een bal door het midden scoorde. Visser Assen/Sudosa-Desto wist de eerste set met 25-14 te winnen.

De tweede set begon Visser Assen/Sudosa-Desto erg goed aan de wedstrijd. Zo stond het al erg snel 10-2 in het voordeel van de thuisploeg. De Assenaren wisten het spel clean te spelen en maakten erg weinig fouten. Deze set werd gewonnen met 25-13 door de thuisploeg. In de derde set ging Peelpush wat beter spelen. Hier had de ploeg uit Assen iets meer moeite mee maar wisten door onder andere goede scores van Manon Torenbeek en vele blocks van Maureen van der Woude ook de derde set te winnen.

Hierdoor wint Visser Assen/Sudosa-Desto de wedstrijd met 3-0 en staan nu 6de op de ranglijst. Een echte teamprestatie! Aankomende woensdag reist Visser Assen/ Sudosa-Desto dames 1 alweer af naar Sneek. Het eerste fluitsignaal is om 20.00 uur. Kom jij ons aanmoedigen? Klik hier voor de livestream.

Tiplijn