Menu

Sportvereniging WIK Bovensmilde zoekt volleyballers

volleybalVoor dit seizoen is WIK Bovensmilde op zoek naar gezellige meiden die hun Nevobo 4e klasse D team willen komen versterken. Op dit moment beschikt het team over te weinig meiden, waardoor er een grote kans is dat ze dit seizoen niet kunnen spelen.

De training is op maandagavond van 19:45 uur tot 21:00 uur in de Spil. De wedstrijden (18 stuks) vallen op vrijdagen en zaterdagen en worden meestal in de avond gespeeld. Uitwedstrijden worden gespeeld in verschillende omliggende dorpen zoals Appelscha, Oosterwolde, Assen etc.

Ook voor de recreantenteams zijn zij nog op zoek naar dames die het leuk vinden om eens in de week een balletje te slaan en eventueel wedstrijden mee te spelen. Ook zij spelen in een competitie waarbij de wedstrijden in de buurt plaats vinden.

Bezoek hun website voor de trainingstijden (www.wik-bovensmilde.nl).

Sinds afgelopen seizoen beschikken zij ook weer over een gezellig herenteam dat ook wel een paar heren kan gebruiken. Zij trainen op woensdagavond van 21:00 uur tot 22:15 uur, ook weer in de Spil natuurlijk. De wedstrijden vallen meestal op maandag.

Dus, ben of ken jij een gezellige volleyballer die een van hun enthousiaste teams wil komen versterken, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om eens mee te komen trainen.

Voor opgave of vragen kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..