Altijd lekker kunnen trainen

Wat nu als je eens ook op andere plekken op de wereld precies dezelfde trainingen zou kunnen doen als je thuis in Assen doet? Wanneer je een rondje door de omgeving hardloopt wordt dat lastig. Je kunt wel hardlopen, maar het zal nooit vo voelen als thuis. Ben je echter lid van de sportschool, dan is het een ander verhaal. Je kunt met je lidmaatschap bijvoorbeeld bij alle Basic-fit sportscholen terecht. Het is dus zeker de moeite waard om eens te bekijken wat je daar allemaal mee kunt in allerlei sportscholen over de gehele wereld.

Werken aan je spiermassa

In de eerste plaats kan je natuurlijk lekker werken aan je spiermassa. Je vindt er altijd de apparaten en de gewichten die je nodig hebt om alles aan te pakken wat je voor ogen hebt. Het fijne is dat je gewoon de ruimte krijgt om je eigen ding te doen. Zoals je dat dus thuis in Assen ook doet. Omdat de spullen altijd hetzelfde zijn, hoef je niet bang te zijn dat je iets misloopt. Waar je ook bent, je kunt jouw lichaam altijd vanuit alle hoeken op een goede manier aanvallen. Precies zoals je dat nodig hebt.

Werken met een coach

Het is ook fijn om te weten dat je er niet alleen voor hoeft te staan wanneer je op een andere plek traint dan in Assen. Want dan kan je namelijk ook gewoon gebruik van de virtuele coach. Ook die vind je namelijk overal terug. Zo kan je dus dezelfde steun krijgen die je altijd krijgt. Dat maakt het wel heel gemakkelijk om er zeker van te zijn dat je de juiste dingen doet. Lekker om te weten dat dit overal kan, ook al heb je maar één abonnement. Dat is wat echt telt.

Werken aan de conditie

Ook wanneer je vandaag niet aan je spieren, maar aan je inhoud wilt werken, dan kan je dat gewoon doen. Ook daar zijn talloze apparaten voor. Het is fijn om in een sportschool te komen waar je de apparaten vindt die je kent. Wanneer dit niet het geval is, moet je er namelijk eerst aan wennen en dat zal er dan weer toe leiden dat de work-out net wat minder bevredigend is dan je zou willen. Dat maakt het ook fijn om altijd dezelfde opstelling te vinden, waar je ook bent op de wereld. Dat is ideaal.

Trainen in een groep

Ook aansluiten bij groepen is altijd gemakkelijk te doen. Dat helpt je dus om overal waar je bent gewoon die motivatie op te halen die je nodig hebt om je doelen op sportief gebied te bereiken. Het is fijn om gewoon aan te halen bij een groep op jouw niveau. Doordat je bij dezelfde sportschool aangesloten bent, is dat een stuk gemakkelijker. Ook wanneer je niet in Assen bent, maar op een hele andere plek in Nederland of Europa. Dat maakt het dus nog een goede reden om deze optie te kiezen om mee te werken.

Lekker sporten vanuit huis

Nog een voordeel van een abonnement bij een keten is dat je ook extra hulpmiddelen krijgt voor wanneer je even niet kunt gaan. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om thuis met een app wat oefeningen te doen. Of op een hotelkamer in een stad waar je precies niet naar de gym kunt. Dat hoeft dus ook allemaal geen excuus meer te zijn om er flink tegenaan te gaan. Je kunt alles uit je mogelijkheden halen. Waar je ook bent en wat je ook doet. Alle reden om daarom nu nog te beginnen met een goed trainingsschema.

Tiplijn