Krassen in Assen - De legendarische jacht op de jackpot

Krassen in Assen - De legendarische jacht op de jackpot

Op 26 februari 2020 staat er in Assen, om precies te zijn in de wijk Kloosterveen, iets unieks te gebeuren. Armijn Meijer, medeoprichter van de website Onetime (hét online platform waar geld en casino s centraal staan), gaat met een heel gevolg langs bij de Primera in de Kloosterveste. Geluksmakelaar  Henk opent zijn deuren na de reguliere openingstijd voor dit selecte gezelschap. Wat deze gelukszoekers gaan doen?

Een ton in het vizier
Henk heeft inmiddels een stapel December Kalender krasloten ter waarde van ¬5 klaarliggen. Dat zijn er precies 1000, speciaal besteld voor Onetime. Dit zijn niet zomaar krasloten, maar de December Kalender van 2018. De reden dat het precies deze loten moesten zijn?

De Onetime-community bestaat uit duizenden leden die proberen in de dynamische wereld van geld en gokken de zin van de onzin te onderscheiden. En zo wist een forumlid te melden dat de hoofdprijs van ¬100.000 nog twee keer openstaat op deze loten. En er zijn er niet zoveel meer in omloop. Sterker nog, deze loten zijn enkel nog geldig tot 30 november 2020. Als de prijzen er niet uitgaan, zou dat eeuwig zonde zijn, is de gedachte van Onetime. En dus staat 26 februari rood omcirkeld in de agenda van deze gokgekkies.

Krassen krassen krassen?
Duizend loten openkrassen, dat gaat zelfs de Onetimers te ver: dat red je niet met een avondje krassen. Dus worden op 26 februari enkel de streepjescodes opengemaakt die Henk vervolgens kan scannen. De hoop is dat er in die 1000 loten minimaal eenmaal een hoofdprijs van een ton zit, maar hoe gaaf zou het zijn als er maar liefst tweemaal een ton valt die avond?

Live
Er kunnen de komende weken aandelen verdiend worden, waarmee Onetimers een deel van de winst kunnen krijgen. Hiervoor worden prijsvragen uitgeschreven via Facebook en het Onetime-forum. En uiteraard wordt het hele spektakel op 26 februari live uitgezonden via Facebook! Kun je er dus niet bij zijn, dan kun je alsnog het hele spektakel volgen.

Tiplijn