Mega FoodStunter komt met de foodtruck weer naar Assen

Mega FoodStunter komt met de foodtruck weer naar Assen

Vrijdag 6 december is de Mega Food Stunter 2.0 vrachtwagen weer in Assen.

Klanten kunnen nog voor de feestdagen genieten van extra aanbiedingen. Wacht niet te lang met bestellen, vanwege de enorme drukte voor de feestdagen kunnen aanbiedingen extra snel uitverkocht zijn.

U kunt tot uiterlijk donderdag 15:00 uur bestellen voor die dag. Direct bestellen? Klik hier: megafoodstunter.nl

Mega Foodstunter
De Mega Foodstunter komt sinds vorig jaar maandelijks met de foodtruck naar Drenthe. Klanten kunnen via de website een diepvriespakket bestellen tegen zeer scherpe tarieven en deze bij de vrachtwagen komen ophalen.

Maar waar komen toch die producten vandaan? Wij kopen direct bij de producent groot in. Deze producten zijn van uitstekende kwaliteit maar voldoet niet aan de afspraken die de leverancier wilt. Denkt u hierbij aan een hamburger die 90 gram moeten zijn en maar 85 gram is. Een broodje wat 19 centimeter is in plaats van 17 centimeter. Het kan ook gaan om seizoen producten of door supermarkten geannuleerde bestellingen. Al onze producten voldoen aan de Europees vastgestelde eisen met betrekking tot Voedselveiligheid, laat het bedrijf weten.

Veel van de kopers in Assen halen samen een pakket, verdelen dit met drie of vier buren. Waarom zoveel voor deze lage prijs? De fabrikanten maken producten voor de markt, soms is de verpakking niet goed bedrukt of klopt het gewicht niet. Het is dan voor de fabrikanten onverkoopbaar maar goed verkoopbaar voor de gebruiker. Inkopers van de Mega Foodtruck weten goed waar zij hun producten vandaan halen en alles blijft diepgevroren.

Tiplijn