Als ondernemer heb je niet voor niets geïnvesteerd in je website. Helaas voor velen, je website staat online, maar er gebeurt voor je gevoel maar weinig.

Het idee dat je had stoft weg en je hebt weer eens teveel leergeld betaald. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Details maken namelijk veelal het verschil. Webmasterdienst helpt je om je website nieuw leven in te blazen.

Webmasterdienst
Webmasterdienst werd door Internetondernemer Quintijn Smith in het leven geroepen om mensen te ondersteunen bij de bouw, verbetering en het onderhoud van hun website. "Vaak kun je in enkele slagen je website weer rendabel maken. Echter, een beetje hulp hierbij kan vaak geen kwaad".

Zelf doen of uitbesteden?
"Wij moedigen iedereen aan om je website zo zelfstandig mogelijk te beheren". Dat scheelt uitgaven en je leert vreemd genoeg nog meer over je eigen onderneming dan je aanvankelijk dacht te weten. Maar let op, de uren lopen snel op als je deze in complexere zaken steekt zoals laadtijd verbetering, vindbaarheid en conversie. Het wiel opnieuw uitvinden is vaak helemaal niet efficient. Daarom is het fijn dat er iemand is die helpt om daarin balans te vinden. Wij brengen gezamenlijk in kaart wat je zelf kunt doen en wat je beter zou kunnen uitbesteden. Loop je even vast? Dan helpen we je gewoon weer op weg. Zo profiteer je van een efficiente mix van eigen kennis en de ervaring van doorgewinterde techneuten.

Details maken het verschil
Potentiële klanten haken af omdat een website niet voldoet aan bepaalde verwachtingen. Dit kan komen omdat het onduidelijk is wat er nu eigenlijk wordt aangeboden, maar ook door technische problemen zoals een traag ladende website. Het kan zelfs gaan om kleine taalfouten.. Door zoveel mogelijk oneffenheden glad te strijken wordt de beleving van de bezoeker positiever en dit kan meetbaar zijn in de aanvragen of verkopen die de website genereert.

Aan de slag!
Trek je website of webshop weer vlot. Steek je armen uit de mouwen en ga aan de slag. Kom je er niet uit? Webmasterdienst is uitermate bedreven in het oplossen van kleine en grote struikelblokken en helpt je waar nodig verder.

Wil je meer weten? Neem dan gerust eens contact op met via Webmasterdienst.

Tiplijn