Uw auto terug in fabrieksstaat bij Chris Cars Cleaning in Assen

Uw auto terug in fabrieksstaat bij Chris Cars Cleaning in Assen

Je auto laten poetsen, krassen weg laten halen of je auto weer in fabrieksstaat  terug willen hebben. Dat kan sinds kort bij Chris Cars Cleaning in Assen.

De Assenaar Christian Arends runt samen met zijn broer, vader en een goede vriend aan de Pottenbakkerstraat de nieuwe onderneming. Het is geen wasstraat, maar een High End Detail-bedrijf. Hun doel; auto s een goede opknapbeurt te geven.

Van straatmaker tot poetser
,,Ik ben al ruim een jaar met het bedrijf bezig, maar ik heb een paar keer een wisseling gedaan. Vorig jaar deed ik het werk alleen maar op locatie, maar daar was ik toen mee gestopt en ben ik gaan werken als straatmaker. Omdat mijn lichaam door tien jaar straten op is, en ik toch veel vraag naar het poetsen kreeg, ben ik weer teruggegaan in de poetswereld  , vertelt Christian. Hij vervolgt: ,,Dus nu heb ik een eigen locatie waar ik mijn bedrijf kan runnen, maar ik kan ook bij de klant zelf komen.  

Poetsen
Het bedrijf wil zich verder gaan specialiseren in het poetsen van auto s. ,,Voor bijvoorbeeld garages moeten auto s snel en goed gepoetst worden. Dit zodat de auto s in de showroom mooi staat. Ook kunnen auto s hoger op gepoetst worden. Dan wordt de hele auto goed onder handen genomen. Cars Detailing is niet even een auto poetsen, maar het is meer dan dat. Wij gaan door waar anderen stoppen en geven net even wat meer om tot een perfect resultaat te komen. Ik heb liever dat mijn kwaliteit boven op staat, dan snelheid. Ik doe er liever een uurtje langer over, zodat ik weet dat het honderd procent goed is.  , vertelt Christian.

Niet alleen poetsen 
Chris Cars Cleaning wil zich gaan onderscheiden van andere poetsbedrijven. Christian: ,,Ik ben ruimer dan een normaal poetsbedrijf. Ik doe ook koplampschade herstel, doffe koplampen poets ik weer op tot nieuwstaat. Ook kunnen klanten bij ons terecht om hun ruiten te tinten, kleine krasjes laten wegwerken, schade aan de velgen herstellen of het uitdeuken van deukjes. Wij kunnen alleen niet spuiten.   Christian wil met zijn bedrijf zich verder gaan specialiseren in het herstellen van schade aan velgen: ,,Binnenkort wil ik meer gaan investeren in de apparatuur hiervoor.  

Handassen
Op vrijdag en zaterdag is de klant van harte welkom aan de Pottenbakkerstraat 38F in Assen. Zij wassen uw auto dan met de hand. Dit heeft als voordeel dat zij op plekken komen waar de autowasstraat niet bij kan komen. Ook de binnenkant wordt direct schoongemaakt.

Zie voor meer informatie: www.chris-cars.nl

_auto_generated_thumb_
Tiplijn