Jumbo Veemarktterrein in Assen dicht voor grote verbouwing

Jumbo Veemarktterrein in Assen dicht voor grote verbouwing

De Jumbo winkel aan de Nijlandstraat in Assen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke bereide verse pizza s.

De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook is er een Pick Up Point en bezorgd de winkel de online bestelde boodschappen thuis. De winkel sluit op zaterdag 2 februari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 20 februari kunnen inwoners van Assen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 24 februari). De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.600 vierkante meter vloeroppervlakte , vertelt filiaalmanager Stephan Hogeveen.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan Kroonwerk 19, Kleuvenstee 106 en Nobellaan 259 in Assen.

Tiplijn