Papier-Store zit nu ruim één jaar zijn nieuwe locatie aan de Stelmakerstraat 28, naast de Gamma en Jumper. Eigenaar Ronald Wietses is blij met zijn nieuwe onderkomen. Het pand heeft een passende zakelijke uitstraling en het is een plek waar hij zijn bedrijf kan uitbouwen.

Op de nieuwe locatie, in het pand waarin sinds kort ook de Brandweerkazerne Assen-Oost is gevestigd, heeft Wietses ruim 50 vierkante meter tot zijn beschikking. De nieuwe locatie heeft een overzichtelijk magazijn, kantoor- en ontvangstruimte. Ook al ontvangt hij er doorgaans geen klanten, 70% van de leveringen wordt rechtstreeks vanaf de groothandel aan de klant geleverd; Papier-Store is vooral een webshop met veel verschillende en vooral bijzondere papiersoorten.

We kunnen Ronald Wietses met recht dé papier-specialist noemen. Klanten uit Nederland en België komen bij mij terecht voor de meest bijzondere papiersoorten; dus naast het gewone A4 of A3-papier de afwijkende soorten, maten en gewichten. Ik lever alles van A1 t/m A6, van 80- tot 400 grams, in allerlei kleuren en bovendien verschillende soorten. Denk aan watervast papier, zelfkopiërend papier, grootformaat, A5 papier, kalkpapier: noem maar op. 

Het MKB weet Papier-Store goed te vinden. Bouwbedrijven voor plotterpapier, installatiebedrijven voor doordrukpapier of de horeca voor menukaarten. In 2013 besloot de Assenaar zijn baan op te zeggen en fulltime met zijn bedrijf bezig te gaan. Hij investeerde in goede online marketing en kreeg het voor elkaar om met zijn bedrijf telkens bovenaan in Google te staan wanneer mensen op het trefwoord "bijzonder papier" zoeken. Steeds meer mensen zijn op zoek naar deze producten: Ondernemers en particulieren ontwerpen en printen tegenwoordig zelf bijvoorbeeld flyers, waarbij ze regelmatig afwijkende maten of afwijkend papier nodig hebben, die komen bij mij terecht. 

Als klanten eenmaal bij Wietses terecht komen, dan merken ze dat ze te maken hebben met een echte specialist, die meedenkt met de klant, snel en accuraat levert en service hoog in het vaandel heeft staan. Zodoende blijven ze terugkomen en groeit de klantenkring van Papier-Store.

Papier-store heeft uiteraard oog voor de nieuwste trends op papiergebied. Op dit moment is Kraft-papier erg populair. Het bruine ruwe papier met de natuurlijke look wordt veel toegepast in de horeca, onder meer voor menukaarten.
Naast print- en kopieerpapier is Papier-Store leverancier van enveloppen, etiketten, vouwdoosjes, kassarollen en Sign- & display-borden.
Papier-Store snijdt ook in opdracht papier in diverse maten.

Het hele assortiment is te zien en te bestellen op www.papier-store.nl. Wie liever eerst even kennis wil maken met Ronald Wietses en de mogelijkheden van zijn bedrijf, is van harte welkom op de nieuwe locatie aan de Stelmakerstraat 28, doorgaans bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt bellen voor een afspraak. Tel: 0592-860507

(Advertentie)

Tiplijn