Morgen wordt er weer een BitterBallenBorrel in De Bonte Wever georganiseerd. De BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap en verplichtingen.

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto Netwerken met ballen  in De Bonte Wever. Het nuttige met het aangename verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma 6 september 2018
17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur MXGP Assen  Lee van Dam
19.15 uur Verloting Het Bedrijf 
19.30 uur Het Bedrijf  GraVIsch
20.00 uur Afsluiting
20:15 uur Natafelen tijdens beUnited Diner

Motto
Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn hulpvragen  de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen & voor een ander & waar die ander wat aan heeft.

BeUnited diner in Restaurant Dapper
Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het BeUnited diner. Deze keer vindt deze plaats in het nieuwe restaurant Dapper, waardoor u meteen de mogelijkheid heeft om dit nieuwe à la carte restaurant in De Bonte Wever te ontdekken. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Kosten voor het diner zijn ¬ 15,00 p.p. (twee-gangen). Vanwege het informele karakter is het uiteraard mogelijk om je partner mee te nemen.

Aanmelden voor het dinerbuffet kan bij binnenkomst van de BitterBallenBorrel.

Organisatie
BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:
Anita Ter Veld  De Bonte Wever
Jack Wieringa  Newz Marketing & Media
Sylvia ter Wal  P&O service Noord Nederland
Willem Everts  Dia Licht, Geluid & Beeld
Miranda Drenth  Fotografie

Aanmelden
BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan via per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn