Assen heeft als hoofdstad van de provincie Drenthe veel te bieden. Je kunt er winkelen, uitgaan en lekker op een terras genieten van het mooie weer. Ook voor een dagje ontspannen en het ondergaan van behandelingen voor uiterlijke verzorging is Assen een uitstekende plaats. Plan voor jezelf, als cadeau of met een vriendin eens een heerlijk dagje weg. Breng dan bijvoorbeeld achtereenvolgens een bezoek aan een pedicure, een kapper en een nagelstudio en voel je weer als herboren!

Krijg weer energie
Van een bezoek aan de kapper kun je weer echt energie krijgen. Jouw kapsel wordt onder handen genomen en ziet er weer fris uit en je zit lekker in je vel. Dat geldt ook voor de behandelingen die je bij een nagelstudio en een pedicure kunt ondergaan. Het is gewoon soms nodig om even tijd voor jezelf te nemen en ultiem te kunnen ontspannen. In Assen kun je bijvoorbeeld op veel verschillende plekken terecht bij een (medisch) pedicure voor een goede behandeling en voor de verzorging van jouw voeten. Na een bezoek bij de pedicure zal je merken dat je plezieriger op pad gaat en met gemak op alle schoenen die je hebt kunt lopen.

Uiterlijke verzorging
De pedicure zorgt voornamelijk voor de verzorging van jouw voeten. Het is ook leuk om een compliment te mogen ontvangen met betrekking tot een nieuwe kapsel of mooi gelakte nagels. Ook daarvoor kun je in Assen op veel verschillende plekken terecht. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele kappers die jouw haar weer in model kunnen brengen of die jouw van een verassende kleur kunnen voorzien. Dat geldt ook voor de nagelstudios waar uit je kunt kiezen. Daar worden jouw nagels verzorgd en kun je de mooiste kleuren op jouw handen krijgen. Heerlijk ontspannen in Assen begint met een beauty dag plannen voor jezelf!

Tiplijn