Online je oude auto verkopen was nog nooit zo makkelijk

Online je oude auto verkopen was nog nooit zo makkelijk

Je bent toe aan een nieuwe auto en hebt misschien al wel wat proefritjes gemaakt. Als je een nieuwe auto gaat kopen dan zijn er verschillende manieren om van jouw oude auto af te komen. Als het kan kun je ervoor kiezen om de auto in te ruilen bij de aanschaf van het nieuwe voertuig. Dit is helaas niet altijd mogelijk, dus kun je ook proberen om de auto zelf te verkopen. In het uiterste geval, als dit niet mogelijk is, dan zijn er gelukkig nog wel andere manieren om jouw oude auto te verkopen.

Hoe kom je snel van je auto af?
Je denkt nu waarschijnlijk hoe het dan mogelijk is om alsnog jouw auto te verkopen. Als jouw auto niet meer geschikt is voor de reguliere verkoop of door een ongeval niet meer gebruikt kan worden om in te rijden, dan kun je altijd nog jouw auto verkopen aan een autosloperij in Drenthe. Je krijgt dan een bepaald bedrag uitgekeerd door het bedrijf aan wie je de auto verkoopt. De auto wordt dan vakkundig gedemonteerd en ook daarvoor krijg je een verklaring, een zogenaamd vrijwaringsbewijs, van de sloperij. De reden dat je jouw auto daar altijd wel kunt verkopen is vanwege de onderdelen die nog wel bruikbaar zijn.

Waar vindt je een autosloperij?
De onderdelen die nog goed zijn worden dan door het bedrijf weer te koop aangeboden. Niet alleen de onderdelen maar ook de metalen die in de auto zitten kunnen weer worden gebruikt. Er zijn verschillende plekken waar je een autosloperij kunt vinden in de regio Drenthe. In Assen kun je bijvoorbeeld al terecht op verschillende locaties. Je krijgt dan een aantrekkelijke prijs voor jouw auto en vervolgens een sloopverklaring. Hiermee kan worden aangetoond dat de auto niet meer gebruikt mag worden op de openbare weg.

Tiplijn