Meints Auto s Smilde: Rij slim in een jonggebruikte luxe bedrijfswagen

Meints Auto s Smilde: Rij slim in een jonggebruikte luxe bedrijfswagen

Ondernemers die graag in een representatieve auto rijden, maar daarvoor niet de hoofdprijs willen betalen, doen er slim aan eens bij Meints Auto s in Smilde te kijken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in luxe jonggebruikte bedrijfswagens en allroad SUVs, meestal afkomstig van de eerste eigenaar.

Daar waar je zo 60.000 euro kwijt bent voor een nieuwe luxe Mercedes Vito, Volkswagen Transporter of Jeep Commander, betaal je minder dan de helft voor een jonggebruikte versie met 100.000 op de teller.

Kom gerust eens langs in de showroom aan de Leemdijk, of kijk alvast even op de website www.meintsautos.nl. Daar zie je een uitgebreid aanbod van in nieuwstaat verkerende occasions van alle gerenommeerde merken, uiteraard voorzien van Nationale Auto Pas, die allemaal tiptop in orde zijn. Daar zorgt eigenaar Peter Meints hoogstpersoonlijk voor. Op de auto s is geen krasje of deukje te vinden en er is geen achterstallig onderhoud. Met standaard een maand gratis garantie (tegen betaling uit te breiden). De auto rijdt dus echt als nieuw. Inruil is ook mogelijk.

Het bedrijf ging bijna een kwart eeuw geleden van start in Bovensmilde en verkaste twee jaar geleden naar een mooiere en ruimere locatie aan de Leemdijk 1c in Smilde. Hier beschikt de ondernemer over 1200 vierkante meter overdekte ruimte en nog eens 1500 vierkante meter buitenterrein. In de showroom staan ongeveer 40 auto s, die daar goed tot hun recht komen en waar je rustig omheen kunt lopen.

Meints adverteert met zijn aanbod op de vele reguliere autosites. De meeste klanten -uit het hele land, maar ook uit het buitenland- bekijken de auto s in eerste instantie online, waar uitgebreide fotoreportages van hoge kwaliteit op staan, met veel informatie. Bijna het hele traject, tot en met de betaling kan online en verloopt in alle transparantie. Eenmaal in Smilde is het alleen nog maar een kwestie van proefrijden en overhandiging van de sleutel.

Meints heeft met de in- en verkoop van kwaliteitsauto s, alsmede de goede service, een goede naam opgebouwd in de regio - en ver daarbuiten. Benieuwd waar m dat in zit? Kijk eens op de website of ga eens kijken aan de Leemdijk 1c in Smilde. Koffie staat altijd klaar.

Zie: www.meintsautos.nl

(Advertorial)

Tiplijn