Aankomende woensdagmiddag is de mega foodtruck weer in Assen. De pakketten kunnen weer besteld worden.

Sinds vier maanden rijdt de mega foodtruck door Nederland en brengt dagelijks diepvriespakketten naar alle grote plaatsen in het land. Een diepvriespakket van ruim 100 kilogram voor 100 euro met goede kwaliteit.

De afgelopen maanden heeft AssenStad onderzoek gedaan en in mei dit jaar zelf een pakket gekocht en een weggegeven aan de Stichting "Wij ruilen en geven weg". Alle gedoneerde voedsel is van uitstekende kwaliteit. En het is veel, heel veel. Een grote diepvries is daarom ook nodig.

Complimenten van gebruikers
Alle gebruikers zijn dik tevreden over het pakket. Veel van de kopers in Assen halen samen een pakket, verdelen dit met drie of vier buren. Waarom zoveel voor deze lage prijs? De fabrikanten maken producten voor de markt, soms is de verpakking niet goed bedrukt of klopt het gewicht niet. Het is dan voor de fabrikanten onverkoopbaar maar goed verkoopbaar voor de gebruiker. Inkopers van de Mega Foodtruck weten goed waar zij hun producten vandaan halen en alles blijft diepgevroren.

Meer informatie
Het is een open en transparant traject en volledig zichtbaar voor de koper en gebruiker. Meer weten of zien? Zie: Mega foodtruck 2.0

De foodtruck is komende woensdag 13 juni om 15.00 uur in Assen. Bestel een pakket op de facebookpagina.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn