MegaFoodStunter2.0-truck dinsdag weer in Assen

MegaFoodStunter2.0-truck dinsdag weer in Assen

Aankomende dinsdag is de MegaFoodStunter weer in Assen. Er kunnen weer grote goedkope pakketten besteld worden.

Ruim een maand geleden was de MegaFoodstunter 2.0 in Assen en hebben wij als redactie deze actie bekeken en gezien hoe dit project loopt. De vrachtwagen toert door heel Nederland vanuit Amersfoort en biedt u een uniek mega diepvriespakket aan. Ruim 100 kilogram voor 100 euro. Wij hebben de klanten gevolgd en deze hebben ons laten zien, dat de kwaliteit van het product goed is, en dat de pakketten mega veel is.

MegaFoodStunter2.0 voorziet heel Nederland van Mega diepvriespakketten van minstens 100 kilo. Geen dure winkelpanden of hoge bedrijfskosten of voedselverspilling meer, daar staat de organisatie voor.

In Nederland gooien we ieder jaar voor zo n ¬2,5 miljard aan voedsel weg. Dat is ruim ¬150 per persoon. Ofwel zo n 50 kilo. Producenten, tussenhandel, horeca en supermarkten verspillen nog eens zo n ¬2,5 miljard aan voedsel.

MegaFoodStunter2.0 draagt graag bij om de wereld een stukje beter te maken en voedselverspilling tegen te gaan. Tevens doneren ze met regelmaat pakketten aan stichtingen en minima groepen. Niemand zou met honger naar bed mogen gaan.

Pakketten
De MegaFoodStunter2.0 verkoopt 2 soorten pakketten. Het mega diepvries verrassingspakket. Een mix van vlees, brood en aardappelproducten, ijs, snacks, gebak etc. En het broodpakket met heel veel verschillende broodjes.

Dinsdag in Assen tussen 15.00 en 15.30 uur
De vrachtwagen toert 5 dagen per week door heel Nederland langs alle provincies en alle grote steden en daarnaast de kleinere plaatsen. De vrachtwagen is ondertussen al 10 weken onderweg en heeft al honderden gezinnen blij gemaakt met een pakket. Meer weten of zien: www.facebook.com/Megafoodstunter-20-on-TOUR

Bestel snel en mis het niet
Bestellen kan uitsluitend via e-mail op de volgende manier:
Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
MegaDiepvriesPakket 100,- of broodpakket
· Naam:
· Mobile nummer:
· Plaats waar u wilt afhalen:
. Datum afhalen:
· U ontvangt dan een afhaal code.
Betalen contant aan de truck

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn