Woensdagavond was de heropening van Cheers in de Kerstraat in Assen.

British Pub Cheers heeft donderdag zijn eigentijdse opening gehad, waarbij een ieder door een gastdame welkom werd geheten, een heerlijk drankje kreeg en kon genieten van de Cheers anno 2018. Tevens had de eigenaar tijd om een ieder welkom te heten en de vele attenties van de bezoekers in ontvangst te nemen. iedereen vond het "nieuwe jasje" van Cheers leuk.

In Cheers is iedereen welkom en je voelt je er direct thuis. Hier ontmoet je in ongedwongen sfeer je vrienden of collega s. Een plek waar je kunt genieten van een drankje en een hapje, waar je ook met regelmaat gezellig mee kan doen met de Pub Quiz .

Iedere donderdag en vrijdagmiddag is Cheers vanaf 16:00 uur open voor de weekendborrel en iedere zondagmiddag 15:00 uur organiseert Cheers Zondagmiddag Live  met iedere week weer andere artiesten. Kijk in de evenementenkalender voor alle feestelijkheden in Cheers.

British Pub Cheers is de ideale gelegenheid om uw feest te houden. Van een afscheidsfeestje van de directeur tot een Iers bruiloftsfeest, in principe is alles mogelijk. Zij kunnen een gepast arrangement aanbieden voor een eerlijke prijs zonder gedoe achteraf. All in  of juist op nacalculatie, zij maken graag een passende offerte inclusief eventuele catering, live muziek of spel activiteiten. Vraag vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-46287464 of kijk op www.facebook.com/cheers.assen/posts/1701682293202426

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn