Vanaf vandaag is d Olderwetse Bakkerieje weer heropend. Door de overname is de winkel een korte tijd dichtgeweest.

Afgelopen dagen is de winkel voorzien van een nieuwe look en is de IT en interieurbouw aangepast, vanmorgen was alles klaar. Het winterweer bracht toch nog veel klanten en een ieder heeft de weg weer gevonden na het vertrouwde pand aan de Vaart zz.

Willy Riedstra runt samen met Agnes Ormel en Marijke Visser de winkel. ,,Agnes is een bekend gezicht voor de klanten, vertelt Riedstra. ,,Zij werkt al 25 jaar in de bakkerij en Marijke is mee overgekomen uit Veendam. De naam Riedstra is een gevestigde in de Bakkerswereld. De winkel in Assen is de vierde in de rij. ,,We bakken alles in Veendam en het brood wordt iedere dag vers aangeleverd. Daarnaast hebben we wat specialiteiten van het Groninger land in de winkel liggen, zoals de harde hardbroden. We hebben vandaag al een paar klanten gehad, die enthousiast waren dat we die hier ook verkopen. We hebben natuurlijk ook de typische Drentse stoet. En natuurlijk Friese oranjekoek, want mijn man komt uit Friesland.

Zelf even genieten van deze volksbakker, kom langs en geniet van de sfeer en vooral van de kwaliteit van deze bakker op het vertrouwde plekje in Assen.

Kijk ook: riedstra.nl

Tiplijn