Voordelige beautybehandelingen bij Massage & Wellness de Stoepen

Voordelige beautybehandelingen bij Massage & Wellness de Stoepen

Sinds kort kunnen jullie ook terecht bij Massage & Wellness de Stoepen voor voordelige beautybehandelingen. Deze behandelingen worden gegeven door de stagiaires. Het varieert van wenkbrauwen harsen/verven tot een volledige gezichtsbehandeling. Alles is mogelijk.

-advertorial-

De behandelingen worden gegeven van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Ook is het mogelijk om samen te komen. Zo kan de één een gezichtsbehandeling ondergaan en de ander een massage. Het is helaas niet mogelijk om samen een beautybehandeling te onder gaan. Massage & Wellness de Stoepen heeft maar 1 behandelstoel.

Ook hebben ze nu een arrangement die volledig in het teken van magnesium staat: het Magnesium Arrangement. Bij dit arrangement beginnen ze, onder genot van een kopje koffie of thee, met een voetbad met magnesium. Vervolgens krijg je een massage van 40 minuten met magnesium gel en sluit je af met de Magnesium Booster van 60 minuten. De kost € 55,00 per persoon en € 95,00 in een duo behandeling. Dat is 2 uur ontspannen met magnesium.

Alle behandelingen kunnen worden geboekt via de website van Massage & Wellness de Stoepen. Wil je 2 behandelingen tegelijk? Bel dan even met 0592-785874. Dan kunnen ze kijken wat de mogelijkheden zijn. Zoals je ziet is Massage & Wellness de Stoepen goed voor je portemonnee!

Bekijk alle informatie op www.massagedestoepenassen.nl

Tiplijn