Stip je eigen porselein tijdens deze workshop 'porselein stippen'

Stip je eigen porselein tijdens deze workshop 'porselein stippen'

Onder het genot van een kopje koffie/thee maak je tijdens een workshop porselein stippen je een eigen stipwerk op porselein. Voordat je zelf aan de slag gaat, zal Leonie Haaksma de fijne kneepjes goed uitleggen. Ook tijdens het stippen, zal zij je goed begeleiden, zodat iedereen met volle tevredenheid naar huis gaat.

Na afloop neem je je stipwerk mee naar huis om het thuis in de oven af te bakken. Bij deze workshop zit het gebruik van alle materialen inbegrepen. Dat houdt in keuze uit verschillende kleuren verf, stip gereedschap en sjablonen en klein servies.

Het minimale aantal deelnemers voor de workshop is 6 personen, het maximaal aantal deelnemers voor een workshop is 12 personen. De workshop vindt plaats in activiteitencentrum de Maasstee te Assen.

De reservering is definitief wanneer de betaling is voltooid. Na aanmelding, krijg je een paar dagen voor aanvang van de workshop een mail met daarin alle benodigde gegevens van de locatie.

Na afloop van de workshop is het mogelijk om stipmaterialen bij Leonie aan te schaffen, zodat je thuis ook aan de slag kunt gaan. Betaling is alleen mogelijk met pin. Uiteraard kun je ook je materialen via de website bestellen.

Wanneer je nog vragen hebt over deze workshop, kan je altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn