Touringcar huren: tips groepsreis in Drenthe

Touringcar huren: tips groepsreis in Drenthe

Het organiseren van een schoolreisje, familieweekend of dagtocht met een grote groep kan een hele klus zijn.

Waar gaan de reis naartoe? Wat moet iedereen meenemen? En misschien wel het belangrijkste: hoe komt de hele groep veilig en wel op de locatie (en weer thuis)? Met een touringcar hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Ga je een dagje weg in Drenthe? Hieronder vind je de voordelen van een touringcar huren én inspiratie voor een onvergetelijke groepsreis.

Voordelen touringcar huren

Eén van de grootste pluspunten van een touringcar huren, is dat het enorm comfortabel is. Touringcars huur je doorgaans inclusief chauffeur, waardoor je qua vervoer helemaal ontzorgd wordt. De chauffeurs zijn goed geschoold en hebben jarenlange ervaring waardoor je je over de veiligheid ook niet druk hoeft te maken. Zo kun je op een dagje uit precies doen wat je hoort te doen, namelijk lekker ontspannen en genieten van alles om je heen.

Misschien denk je dat je groep te klein is voor het huren van een touringcar. Of juist te groot. Bij verhuurders heb je echter de keuze uit een groot scala aan verschillende touringcars. Voor een groep tot twintig mensen kun je bijvoorbeeld een minibus huren. Een standaard touringcar heeft plek voor 44 tot 66 personen. En ga je met héle grote groep de hort op? Huur dan een dubbeldekker waarin maar liefst 90 mensen passen!

Tip 1: Touringcar huren en naar Drouwenerzand

Wil je een touringcar huren voor een schoolreisje of kinderfeest in Drenthe? Neem dan eens een kijkje bij pretpark Drouwenerzand! Hier kunnen de kids zich helemaal uitleven met allerlei attracties en speeltoestellen. De afgelopen jaren kwamen er verschillende nieuwe attracties in het park, van groot en uitdagend tot rustig en deinend. Voor ieder wat wils dus. En het bijzondere aan dit park is dat je na binnenkomst onbeperkt kunt genieten van vers fruit, belegde broodje, snacks, limonade én softijs. Uitgespeeld en uitgegeten? Dan pikt de touringcar iedereen op om veilig thuis te brengen.

Tip 2: Op avontuur in Wildlands

Sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen in Wildlands Adventure Zoo! Ideaal voor een touringcar huren met collega’s, familieleden of clubleden. In het dierenpark maak je een echte wereldreis. Zo ontdek je per boot de jungle en maak je kennis met de olifantenfamilie, spot je neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens de trucksafari over de savanne en ga je op poolexpeditie om de ijsberen en pinguïns te ontmoeten. Ook zijn er diverse shows om van te genieten en is er een spectaculaire achtbaan. Zeker de moeite waard als je het ons vraagt!

Tip 3: Naar Kamp Westerbork met een touringcar huren

Touringcar huren met liefhebbers van geschiedenis? Laat je meeslepen door de indrukwekkende historie van Kamp Westerbork. Hier worden de levens van meer dan honderdduizend Nederlandse Joden, Sinti en Roma in herinnering gehouden. Als groep krijg je een rondleiding over het hele kampterrein, kun je het museum en diverse tentoonstellingen bezoeken en kom je alles te weten over hoe het leven daadwerkelijk was in het kamp. Een indrukwekkende, leerzame groepsreis. 

Tiplijn