Beleef de dag van je leven bij 123 Kinderfeestje

Beleef de dag van je leven bij 123 Kinderfeestje

Ook uitgekeken op de massale speelpaleizen? Vier dan je verjaardagsfeestje in je eigen privéspeelpaleis bij 123 Kinderfeestje aan de Winkler Prinsstraat 10 in Assen. Ruim 300 vierkante meter speelplezier wacht speciaal op jullie. Voor nog geen 18 euro per persoon kun je je onbeperkt uitleven op het springkussen en staan kasten vol spellen en speelgoed klaar.  

- advertorial -

Bij 123 Kinderfeestje hoef je de speelhal niet te delen met anderen. Alles is alleen bestemd voor jou en je vriendjes. Een middagje spelen kost € 17,50 p.p. en dat is inclusief onbeperkt water en ranja net als na afloop een heerlijke lekkernij zoals poffertjes, hotdog, tosti of verse pasta. Voor de ouders is er een comfortabel paviljoen met gezellige zitjes, kranten, tijdschriften en minstens even belangrijk, een goede cappuccino.

Uitgekeken op het springkussen? Neem deel aan de activiteit die wordt gegeven, lekker koekjes bakken, techniek feestje of kies voor een beautyparty. Alles vanzelfsprekend onder deskundige begeleiding. Bij 123 Kinderfeestje ga je met een grote glimlach naar huis. Maar niet nadat de jarige een verjaardagscadeautje heeft gekregen en de gasten een presentje. 

Kijk voor meer informatie op 123-kinderfeestje.nl. Feestartikelen huren voor uw feest of partijtje? Kijk dan bij Fun & Feestverhuur Assen op funenfeestassen.nl

Tiplijn