Liv Beilen: wellness voor je baby (en voor jou) Wilco Kwant

Liv Beilen: wellness voor je baby (en voor jou)

Gun jij je baby een moment van ontspanning? Groeien is namelijk hard werken. Even heerlijk in bad kan daarom een ideaal rustmoment zijn. Het kan bij Liv Beilen Babyspa en Wellness aan de Romhof 39 in Beilen. Hier kun je je baby laten floaten, ofwel gewichtloos laten drijven in warm water. Baby’s blijven door neckfloats drijven in het water. Daardoor voelt het alsof ze weer in de baarmoeder zitten.

Advertorial

Een floatsessie is altijd privé, zo krijgt de kleine zo min mogelijk prikkels te verwerken. Duofloatsessie is wel mogelijk, maar alleen als je daar zelf voor kiest. Na iedere floatsessie wordt het badje schoongemaakt en opnieuw gevuld met puur, schoon water.

Balans
Floaten werkt niet alleen ontspannend, het heeft ook veel voordelen voor de fysieke en mentale ontwikkeling van baby’s. ‘Denk aan het stimuleren van de balans en coördinatie (goed voor het kruipen en lopen). Maar ook aan verlichting en vermindering van o.a. krampjes en andere ongemakken. Kijk eens op mijn facebookpagina naar de mogelijkheden die Liv Beilen, babyspa en wellness te bieden hebben’, aldus eigenaar Sjoukje Roorda.

'Na een floatsessie volgt de babymassage/yoga. Je masseert, onder mijn begeleiding, zelf je baby. De massage is niet alleen een moment van ontspanning voor moeder en kind. Het is ook nog eens goed voor het immuunsysteem van je baby. Daarnaast kan de juiste massage obstipatie en spierspanningen verminderen en de slaap bevorderen.'

Ook kinderen en volwassenen
Ook kinderen en volwassenen zijn welkom bij Liv Beilen, bijvoorbeeld voor een ontspannende AromaTouchmassage, een hoofdpijnmassage, een voetreflexmassage, of een van de overige diensten.

https://www.facebook.com/LivBeilen

https://www.instagram.com/liv_beilen/

LIV2