Slapen zonder tranen dankzij De Slaaphulp

Slapen zonder tranen dankzij De Slaaphulp

Slapen zonder veel tranen. Dat is het motto van gecertificeerd slaapcoach Maja Subasic van De Slaaphulp in Assen. Slaap- en onrustproblemen bij kinderen van 0 tot 4 jaar zijn volgens haar in de meeste gevallen goed te verhelpen. Maja pakt dit probleem voor kinderen en ouders aan via de zogenoemde Droomritme methode. Dit is een liefdevolle methode die de slaap holistisch benadert.

Advertorial

´Het komt er op neer dat ik kijk naar de wakkertijden in plaats van de slaaptijden. Van daaruit zoek ik een passend ritme. Slaapproblemen hebben meestal meerdere oorzaken. Daarom kijk ik onder meer ook naar de voeding, bedtijd, eventuele allergieën en de slaapplek. Als ik alles in beeld heb, komt er een heldere en persoonlijke analyse en een stappenplan. Ouders kunnen daar onder mijn leiding mee aan de slag. Na enkele weken sluiten we het traject af en bespreken we hoe het is gegaan´, verklaart de coach, die naast haar werk als slaapcoach ook al 10 jaar werkzaam is binnen de hulpverlening.

Vastlopen
In veel gevallen wordt Maja ingeschakeld als ouders er zelf niet meer uitkomen. ‘Als ze vastlopen sta ik voor ze klaar. Maar natuurlijk help ik ook graag als ze korte vragen hebben´, legt de Asser slaapcoach uit. Een ding is voor haar glashelder. Een kind laten huilen tot het in slaap valt, is geen oplossing. ´Dit zorgt voor stressvolle situaties zowel bij het kind als bij de ouders. Daarnaast blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat kinderen hier op latere leeftijd last van kunnen krijgen.’

Heb je vragen over slaap of onrust van je kind van 0 tot 4 jaar? De Slaaphulp helpt je verder.

deslaaphulp.nl

facebook.com/deslaaphulp

instagram.com/deslaaphulp

Tiplijn