Pure-Kids: kinderopvang waar kinderen zichzelf kunnen zijn

Pure-Kids: kinderopvang waar kinderen zichzelf kunnen zijn

Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en vooral alle ruimte om jezelf te zijn. Dat zijn de kenmerken van Pure-Kids uit Assen. De buitenschoolse opvang en dagopvang voor kinderen van nul tot en met zestien aan de Reest 2 bestaat deze maand vijf jaar.

Advertorial

Pure Kids is er voor kinderen die niet tot hun recht komen in de gewone opvang. Denk aan kinderen met bijvoorbeeld ADHD, vormen van autisme of gedragsproblemen. De groepen zijn kleiner, maximaal zestien kinderen per groep en de kinderen kunnen meer hun eigen gang gaan. Ina Kuperus van Pure-Kids: ´Meestal telt een groep 23 kinderen. Dat is voor iemand met ADHD te veel. Hij of zijn raakt dan overprikkeld. Bij ons telt een groep maximaal 16 kinderen waardoor ze zich veel meer op hun gemak voelen.’

Uniek
Bovendien krijgen de ‘gasten’ meer vrijheid. ‘Heb je geen zin om naar buiten te gaan met de rest dan is dat geen probleem. Prima als je in plaats daarvan binnen speelt of een boek gaat lezen’, volgens Kuperus. De aanpak van Pure-Kids is volgens haar uniek voor Drenthe en daar zijn ze met recht trots op.

pure-kids.nl

facebook.com/PureKidsKinderopvang