Viking Hengelsport: het vissers trefpunt van Assen

Viking Hengelsport: het vissers trefpunt van Assen

Voor een Hollandse nieuwe of portie kibbeling verwijzen ze je graag door, maar voor hengelsportvragen staan ze bij Viking Hengelsport in Assen altijd voor je klaar. Of het nu gaat om aas, lijnen, loodjes, of een geschikte hengel. De broers Arjen en Arnoud Slik, zelf al jaren fervent zoetwatervissers, helpen en denken graag mee.

Advertorial

Net voor de zomer openden ze hun hengelsportzaak aan de Oudestraat 7A. Een langgekoesterde wens werd daarmee werkelijkheid. 'Voor materiaal kan je ook op internet terecht. Persoonlijk advies krijg je daar niet. Wij geven dat wel. Geschikt aas, de beste vislocaties. Vragen kost niets. Als wij het niet weten zoeken we het uit. Dat is het sterke punt van Viking Hengelsport', legt een bevlogen Arjen Slik uit.

Visserslatijn
Hij krijgt bijval van zijn broer. 'Klanten kopen bij ons in Assen een hengel voor de vakantie. Na afloop komen ze terug met verhalen over hun vangst. Vaak zijn die verhalen groter dan de gevangen vis. Maar wat is een hengelsportzaak nu zonder visserslatijn', lacht Arjen Slik.

https://www.facebook.com/vikinghengelsport

 

viking collage