Hans Automotive, het adres voor een betaalbare en betrouwbare bedrijfswagen

Hans Automotive, het adres voor een betaalbare en betrouwbare bedrijfswagen

Bedrijfswagenspecialist Hans Automotive aan de Nijbracht 50 te Emmen levert betaalbare, maar vooral ook betrouwbare bedrijfsauto’s. Tijd is geld voor ondernemers en dat beseffen ze bij Hans Automotive als geen ander. De voertuigen zijn altijd rijklaar zodat er voor de ondernemer geen kostbare tijd verloren gaat en eventuele Financial Lease contracten worden snel verwerkt, vaak al binnen één werkdag.

Advertorial

Het bedrijf van Hans Banus biedt voornamelijk jong gebruikte bedrijfswagens met lage KM-standen en allemaal maximaal 8 á 9 jaar oud (waarvan vaak jonger). Als het nodig is neemt het team ook de financiering uit handen. Dit doen ze via een Financial Lease constructie, dat naast liquiditeitsbehoud allerlei fiscale voordelen oplevert voor de klanten. ‘We hebben goed contact met alle belangrijke Nederlandse banken en kunnen dus op de meest voordelige manier zakendoen.'

Porsche
Naast bedrijfswagens beschikt het nieuwgevestigde bedrijf over een voorraad personenauto’s in het luxere segment. Te denken valt aan Porsche, BMW, Audi en Volvo. Het is ook mogelijk de personenauto’s te financieren door Financial Lease.

Al het onderhoud onder één dak
Vanaf 1 juni 2022 werkt Hans Automotive samen met Bandenservice Emmen. Zij zijn al bijna 15 jaar in Emmen actief. De werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur, zoals de 3D uitlijnmachine en een bandenrobot om schadevrije montages te kunnen bieden t/m 28 inch. Dit geldt voor zowel nieuw als demo banden.

Ook onderhoud
Ook voor onderhoud kunnen klanten bij Hans Automotive terecht. De bedrijfswagenspecialist beschikt over zeven bruggen en kan al het benodigde onderhoud voor haar rekening nemen, zoals kleine beurten, grote beurten, airco-onderhoud, reparaties en storing diagnoses.

APK
Tot slot kunnen klanten hun voertuig APK laten keuren, omdat Hans Automotive beschikt over een eigen APK-teststraat en APK-keurmeester. Koopt u een auto bij Hans Automotive? Dan krijgt u op de dag van aflevering een nieuwe APK. Wist u dat zij gratis door heel Nederland de auto’s afleveren tot aan de deur? Dit om u als klant maximaal te ontzorgen!

https://hansautomotive.nl/

https://bandenservice-emmen.nl/

 

werkplaats Bandenservice Emmen Hans Automotive  voorkant werkplaats Bandenservice Emmen Hans Automotive