‘De telefoonreparateur komt naar u toe deze lente’

‘De telefoonreparateur komt naar u toe deze lente’

‘De telefoonreparateur komt naar u toe deze lente’, zegt een trotse Remy Klaassens, staande bij zijn mobiele werkplaats. De Assenaar maakt geen grap maar maakt zijn woorden meer dan waar. Telefoon, tablet, laptop of iPad stuk? Eén telefoontje naar Remy Repareert is voldoende om de monteur met 14 jaar ervaring uit te laten rukken naar een adres in Noord-Nederland.

-Advertorial-

Ideaal voor bijvoorbeeld de zzp’er. Die hoeft geen tijd meer vrij te maken voor een bezoek aan een telefoonwinkel. Remy kan in zijn mobiele werkplaats alle voorkomende reparaties aan huis, op je werk of zelfs op het terras uitvoeren en dat zonder voorrijkosten.

Snelle reparatie op locatie
Remy: ‘In de meeste gevallen is de klus binnen een half uur geklaard en dat voor dezelfde prijs als in de winkel en met zes maanden garantie. Als het langer duurt, lever ik een vervangend toestel. Gemak dient de mens nietwaar?’ Ook als de telefoon opgestuurd moet worden is van lang wachten geen sprake. ‘Ik heb uitstekende contacten met onder meer Apple en Samsung zodat het toestel met spoed aangepakt wordt.’

Ook voor een nieuw abonnement, telefoonhoesje of andere accessoires is Remy Repareert de juiste man op de juiste plek. ‘Nee zeggen staat in principe niet in mijn woordenboek. Dus als je wilt weten of ik kan helpen, gewoon even bellen. Lukt dat niet, dan kom ik graag langs om die telefoon te repareren. Hoef je mij daarna ook niet meer te bellen’, knipoogt hij.

www.remyrepareert.nl

Tiplijn