people@places opent flexwerkconcept op Stationsplein in Assen

people@places opent flexwerkconcept op Stationsplein in Assen

Flexibele werk- en vergaderlocatie met brasserie speelt in op groei Drentse hoofdstad en nieuwe manier van werken.

ASSEN - Vorige week, op maandag 11 april, opende people@places haar 12de vestiging op het Stationsplein in Assen. Het flexwerk- en vergaderconcept richt zich op het toenemend aantal mensen in de regio dat hybride werkt of zelfstandig onderneemt. people@places biedt een moderne, centrale uitvalsbasis met een gezellige brasserie voor een kopje koffie of lunch.

Mensen kunnen vanaf vandaag bij people@places terecht om een paar uurtjes rustig te werken of te vergaderen op flexibele basis. Er is geen sprake van een abonnementsvorm of contract, wat het concept onderscheidend maakt ten opzichte van het bestaande aanbod. De moderne flexwerkkantoren en zes vergaderruimtes van people@places zijn op alle werkdagen per uur, dagdeel of per dag te reserveren.

‘Het stationsplein in Assen is een belangrijke hub geworden tussen de Noordelijke en meer Zuidelijke steden. We willen het mensen hier gemakkelijker maken om elkaar te ontmoeten en om flexibel te werken,’ licht Erik Werners, Operations Manager van people@places, toe.

Nieuwe manier van flexibel werken

De vestiging in Assen weerspiegelt de nieuwe manier van flexwerken waarbij vrijheid, rust en comfort centraal staan. In de gerenoveerde kantoortoren worden gasten persoonlijk welkom geheten door een gastvrouw- of heer. Vervolgens kan men werken of vergaderen in een van de ruimtes waarbij rekening is gehouden met voldoende licht, ventilatie en goede technische faciliteiten.

Behoefte aan flexwerkplekken groeit in Assen

De behoefte aan flexibele werk- en vergaderlocaties in Assen neemt niet alleen toe maar is de laatste jaren ook veranderd. Het aantal zelfstandig ondernemers in de Drentse hoofdstad groeide (11% van de inwoners is nu zelfstandig ondernemer) en door het toenemende aantal inwoners werd het station ook drukker doordat het woon-werkverkeer meegroeide. Bovendien is hybride werken ‘het nieuwe normaal’, waardoor er meer vraag is naar rustige werk- en vergaderplekken en flexibiliteit.

Het snelgroeiende bedrijf heeft vestigingen in onder andere Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Naarden, Utrecht en Zutphen.

Kijk voor meer informatie op Home - people@places (people-places.nl)