Zondag stond LEO tegen Wildervank op het programma. Om de goede reeks voort te zetten zat er maar 1 ding voor vvLEO op, en dat was winnen. En dat gebeurde, het werd uiteindelijk 5-2 voor LEO.

LEO begon scherp aan de wedstrijd en was vanaf het begin de bovenliggende partij. Na 20 minuten kreeg Wildervank wat meer grip op de wedstrijd en begonnen ze meer duels te winnen. Dit resulteerde uiteindelijk in een 0-1 voorsprong voor Wildervank. LEO herpakte zich goed en ging uiteindelijk met 2-1 de rust in door 2 goals van Evan.

Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde, LEO was de betere ploeg en kreeg de beste kansen. Door het overwicht werd het al vrij snel 3-1 door Evan. Wildervank kwam wat gelukkig terug in de wedstrijd tot 3-2 vanaf dat moment was het billenknijpen. Alfred maakte uiteindelijk de verlossende goal, 4-2 en het slotakkoord was voor Evan die zijn 4e van de middag maakte!