6-Weekse Honkbal Clinic Bij The Pioneers is begonnen Robin van Ees

6-Weekse Honkbal Clinic Bij The Pioneers is begonnen

Zaterdag was het gezellig druk bij The Pioneers Assen, want de 6-weekse honkbal clinic is van start gegaan!

Er waren veel enthousiaste kinderen aanwezig die er klaar voor waren om te leren gooien en slaan als echte honkballers. Het was een leuke ochtend vol energie en plezier, waarbij de kinderen al snel hun eerste stappen in de honkbalwereld hebben gezet.

De trainers van The Pioneers Assen stonden klaar om de kinderen te begeleiden en de juiste technieken aan te leren. Er werd fanatiek gegooid en geslagen en het was duidelijk te zien dat iedereen er veel zin in had. Na afloop waren de kinderen moe maar voldaan en keken ze al uit naar volgende week.

Deze honkbal clinic is een geweldige kans voor kinderen om kennis te maken met deze prachtige sport en om nieuwe vrienden te maken. Het belooft dan ook een leuke en leerzame periode te worden bij The Pioneers Assen. Iedereen kijkt in ieder geval uit naar de volgende clinic volgende week!

Wil je je nog aanmelden? Dan kan dat nog steeds! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zien ze je graag komende zaterdag!

 

Tiplijn