ACV heeft nieuwe hoofdsponsor voor jeugdtoernooi

ACV heeft nieuwe hoofdsponsor voor jeugdtoernooi

De organisatie van het ACV Jeugdtoernooi presenteert met trots het bedrijf huXam als nieuwe hoofdsponsor van het ACV Jeugdtoernooi. De naam van het toernooi is vanaf nu: ACV huXam Jeugdtoernooi.

huXam is de eerste sponsor, oftewel Voetbalkanjer, van het toernooi. Op 10 en 11 mei voetballen circa 1.000 jeugdspelers op de 7e editie van het toernooi.

Mede-eigenaar Bart Meems van huXam: "Mijn zoon speelt al een paar jaar met veel plezier bij ACV. De begeleiding is prima geregeld bij de jeugd en ik ben blij dat ik iets terug kan doen voor het jeugdvoetbal. Ik kom in mei zeker kijken hoe de vele tientallen teams om de prijzen spelen, maar hopelijk hebben ze vooral veel plezier."

huXam is opgericht in 2017 met als doel klanten van organisaties de meest optimale ervaring te geven tijdens contactmomenten. Met de opkomst van social media zijn de communicatiekanalen drastisch veranderd en dit vraagt om een goede cross-channel aanpak van Customer Relationship Management (CRM). Meer informatie over huXam is te vinden op www.huxam.nl.

Tiplijn