Geen winnaar bij ACV tegen Staphorst Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

Geen winnaar bij ACV tegen Staphorst

ACV en Staphorst hebben afgelopen weekend onder toeziend oog van special guest Foppe de Haan beide een punt overgehouden aan het onderlinge treffen. De teams deden weinig voor elkaar onder en met het 1-1 gelijkspel konden beide partijen dan ook goed leven.

Het was ACV dat in de eerste helft op voorsprong kwam. Vanaf de penaltystip scoorde Gijs Jasper de 1-0. De Asser voorsprong was van korte duur want twee minuten later was de stand al weer gelijk. Emiel Kwant kopte van dichtbij raak. Het spel golfde op en neer en kort voor rust kreeg Staphorst een uitgelezen kans om met een voorsprong te gaan rusten. Martin van ’t Ende mocht aanleggen vanaf de penaltystip waarna ACV-goalie Enver Spijodic met een fantastische save de strafschop keerde.

Na de pauze waren er goede mogelijkheden voor beide teams maar gescoord werd er niet zodat er na anderhalf uur voetbal een terechte 1-1 eindstand op het scorebord stond. Lees het volledige verslag op de website van ACV.