Cool Moves Volley Scholentoernooi 25 januari in sporthal Olympus

Cool Moves Volley Scholentoernooi 25 januari in sporthal Olympus

Op woensdag 25 januari wordt het jaarlijkse Cool Moves Volley scholen toernooi georganiseerd in sporthal Olympus voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen.

Afgelopen woensdag was het de beurt aan de groepen 7 en 8. Een combinatie van volleybal en speciaal voor de jongens smashbal. Met een totaal van 90 teams verdeeld over 2 woensdagmiddagen doen ruime 550 deelnemers mee. Dit samen met hun coach en supporters om een middag te genieten met veel sport plezier. Als organisatoren hebben Rikjan, Maik, Bjarne en Yvonne van het Drenthe College de leiding van dit evenement.

Zo wordt er samengewerkt met de volleybalvereniging Sudosa-Desto. Een mooie win-win situatie tussen Sudosa-Desto en de studenten van het Drenthe College. “Wij hebben er in elk geval onwijs veel zin in en hopen wederom op een fantastische sportmiddag” aldus Maik, projectleider voor het toernooi op 25 januari.

Ook dit jaar is de gezonde levensstijl van groot belang. Naast het bewegen is een gezonde voeding belangrijk. Het fruit wordt gesponsord door de AH in Peelo en met een quiz door het gebouw wil de organisatie de kinderen meer bewust laten worden hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Bent u nieuwsgierig geworden? De tribune is beschikbaar, mocht u een kijkje willen nemen.

Mocht je benieuwd zijn naar dit toernooi, of interesse hebben in het volleybal. Wees welkom tussen 14.30 tot ca. 17.30 uur in sporthal Olympus. Kinderen mogen na het scholentoernooi vier keer gratis meetrainen met de trainingsgroepen van Sudosa-Desto. Informatie? Mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn