Sudosa-Desto verliest nipt van Peelpush Erwin Pranger

Sudosa-Desto verliest nipt van Peelpush

Afgelopen weekend stond de wedstrijd tegen Peelpush op het programma voor Visser Assen/Sudosa-Desto. De ploeg uit Assen had wat goed te maken na het 3-0 verlies in Meijel.

Suzanne Benninga kon deze wedstrijd gelukkig weer in actie komen in het achterveld na een blessure aan haar pink. Voor haar deed Annelien Alons mee. De dames uit Assen begonnen de set niet sterk en bleven achter de feiten aan lopen. Deze set ging dan ook naar Peelpush met een stand van 22-25.

Na het verlies van de eerste set moest de thuisploeg echt wakker worden en hard werken voor elke bal. De tweede set begon Kirsten aan serve en serveerde ze tot een 6-0 voorsprong. Visser Assen/Sudosa-Desto was deze set de betere partij en wist de set sterk te winnen met 25-14. Op naar set 3! Het bleef gelijk op gaan in deze derde set. Spannende momenten, maar ook deze set wisten de dames uit Assen te winnen (25-22).

De vierde set begonnen ze zwak en liepen ze de hele set achter de feiten aan. Ze kwamen niet op voorsprong en wisten niet alles uit de kast te halen deze set. De vierde set ging dan ook naar Peelpush met een setstand van 18-25. 2-2. De laatste set begon de thuisploeg weer sterk en wisten ze op een kleine voorsprong te komen. Uiteindelijk lieten ze de touwtjes iets los en kwam Peelpush terug. Deze set werd er geknokt tot het eind, maar ging jammer genoeg nipt verloren met 15-17.

Ondanks dat de dames uit Assen beter konden, kijken ze vooruit naar de volgende wedstrijd. Dit is de bekerwedstrijd tegen Voltena dames 1. Deze wordt op woensdag 21 december om 20:00 uur gespeeld in Olympus.

Tiplijn