Hoofdblokkeerster Lisa Boer keer terug naar het eerste team van Sudosa-Desto

Hoofdblokkeerster Lisa Boer keer terug naar het eerste team van Sudosa-Desto

Met ingang van aankomend seizoen komt Lisa Boer op de middenpositie uit voor Visser Assen/ Sudosa-Desto dames 1. Van haar elfde tot haar tweeëntwintigste heeft de volleybalster bij Sudosa-Desto gespeeld. In totaal heeft ze bij deze Assense club drie jaar in dames 1 gespeeld waarvan één jaar in de Topdivisie.

Coaches Mark Afman en Erwin Sikkema hebben de nu 24-jarige Lisa bij Sudosa-Desto zien opgroeien: “Goed worden als hoofdblokkeerster kost tijd en Lisa zag je elk jaar beter worden. Ze is stabiel, sterk, slim en mede door het spel goed te lezen kan ze zich zelf snel positioneel verplaatsen. Na een dik jaar bij Eurosped in de eredivisie zijn we blij haar terug te hebben op het oude nest.

Ouder, meer ervaren en gewend aan het niveau van de eredivisie.” In het seizoen 2020/2021 speelde ze in de Eredivisie met Eurosped uit Vroomshoop. Na een jaartje volleybal vrij is ze nu weer terug. Ze combineert volleybal met werk als verpleegkundige op de ouderenpsychiatrie van GGZ Drenthe. Zelf is de hoofdblokkeerster erg blij en enthousiast om weer terug te zijn bij Sudosa-Desto: “Na een aantal seizoenen er tussen uit te zijn geweest heb ik enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om wat moois neer te zetten aankomend seizoen met dit gedreven team.”