Betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in Assen binnen handbereik

Betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in Assen binnen handbereik

Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen Stadsbedrijvenpark, Borgstee, Messchenveld en Peelerpark kunnen zich aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Dit kan tot en met 14 mei 2021. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen geen aansluitingskosten.

Eindelijk een aanbod voor iedereen! 

Er zijn hier vroeger al enkele glasvezelinitatieven geweest. Helaas kwamen die niet goed van de grond. Uiteindelijk zijn er maar enkele bedrijven aangesloten. En dan vooral grotere bedrijven die een ruimer budget hebben. Fantastisch dat er nu een kans is op glasvezel voor zowel grote ondernemingen als mkb ers. Dat je voor rond de vijftig euro al glasvezel hebt is super. Eindelijk een aanbod voor iedereen! 

Reint Schaafsma, Schaafsma Caravan Schadeherstelbedrijf

Samenwerking RENDO Fiber met DELTA Fiber Netwerk

Netwerkbeheerder en initiatiefnemer RENDO Fiber werkt sinds kort samen met DELTA Fiber Netwerk; een telecombedrijf met netwerken door heel Nederland. Inmiddels hebben al ruim 800.000 huishoudens en bedrijven de beschikking over een glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk. RENDO is geen onbekende in de regio. Als netbeheerder leveren zij dan ook een grote bijdrage in het voorzieningsgebied. RENDO Fiber is de glasvezeltak van de Meppelse organisatie.2

Aanleg na de zomer

De aanleg van het glasvezelnetwerk zal naar verwachting na de zomer starten. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Assen.

Tiplijn