Sinterklaasverhuur Assen - Kostuumverhuur & Bezoeken

Sinterklaasverhuur Assen - Kostuumverhuur & Bezoeken

Ondanks het nog maar  augustus is, is Sinterklaasverhuur Assen al weer druk met de voorbereidingen voor het aankomende Sinterklaasseizoen. Bij sommige winkels liggen de pepernoten al weer in het schap (Wel wat vroeg misschien) Maar voor het regelen van een huisbezoek, bedrijfsbezoek of voor het huren van professionele kostuums, kunt u niet vroeg genoeg zijn.

De agenda is bij ons dan ook weer geopend. Onze agenda voor boekingen opende voorheen altijd eind september, maar onze ervaring leert dat men graag op tijd zekerheid heeft van een bezoek of beschikbare kostuums. Ook bij ons geldt: vol = vol.

Een huisbezoek reserveren kan hier.
U kunt hier direct onze beschikbaarheid raadplegen en vervolgens reserveren. (U kunt ons boeken in de periode van 16 november tot 6 december 2019)

Wij zijn Sinterklaasverhuur Assen
Al ruim 10 jaar actief met het verhuren van professionele kostuums, het verzorgen van bezoeken bij mensen thuis en; bedrijven, scholen, theaters en instellingen. Ook verzorgen wij jaarlijks met onze enthousiaste vrijwilligers diverse intochten van klein tot groot! Dit alles doen wij met veel passie voor de Nederlandse traditie. Sinterklaasverhuur Assen kent dan ook geen winstoogmerk. Lijkt het jou leuk om de rol van Sinterklaas en/of Zwartepiet op jou te nemen? Bekijk onze vacature.

Verhuur van kostuums
Wilt u zelf op pad als Sinterklaas en/of Zwartepiet? Dan wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Onze professionele TV-Kostuums maken dit mogelijk. Wees wel op tijd met reserveren, want onze agenda voor de verhuur van kostuums begint zich te vullen! Wij kunnen zowel kleine- als grote groepen voorzien van professionele kostuums! Tevens zijn onze kostuums nagenoeg gelijk aan de televisie. U heeft bij ons de keuze uit het Bram- of Stefan kostuum.

Bekijk hier alle informatie.

Uniek in Assen
Wilt u als Sinterklaas een kenmerk aan Assen met u meedragen? Kies dan voor onze stola met de opdruk van ons logo (Ons logo is voortgekomen ter herkenning aan Assen) en verwijst niet direct naar ons.

Blijf ook op de hoogte van al onze nieuwtjes, win-acties en aanbiedingen: Volg ons op Facebook!
Kijk voor alle informatie op: www.sinterklaasverhuurassen.nl.

Tiplijn