Catering en coaching onder 1 dak: Shaiy Solaiy opent haar deuren

Catering en coaching onder 1 dak: Shaiy Solaiy opent haar deuren

Een nieuw en uniek concept. Catering en coaching onder 1 dak. Shaiy Solaiy opent haar deuren.

Eten brengt mensen samen. In elke cultuur en huishouden is eten het moment waarin je als gezin, collegas of als vreemden, twee primaire behoeftes vervuld. Namelijk eten en verbinden. Shaiy Solaiy s eigenaresse Jamila Aharouil wil als teamcoach en trainer het vervullen van deze twee primaire behoeften met elkaar verbinden. Door samen te eten en samen te leren, gaan we samen meer bereiken .

Bij Shaiy Solaiy kunt u kiezen voor verschillende arrangementen. 1. Catering op maat waarbij de klant samen met ons het menu samenstelt voor elke feestelijke of zakelijke gelegenheid! 2. Catering en coaching waarin heerlijk eten en samen ontwikkelingen samen wordt gebracht. 3. Een keuzemenu aan trainingen of workshops al dan niet in combinatie met lekker eten. Waarom catering en coaching onder één dak? Omdat kiezen tussen twee passies niet nodig is! Jamila Aharouil gelooft dat je niet hoeft te kiezen tussen verschillende passies, maar kunt kiezen hoe je ze samenvoegt om zo alle kansen te benutten waar je energie van krijgt. Ik krijg energie van het verbinden van mensen door ze te ondersteunen in hun leerproces. Wanneer je mensen samenbrengt en kan helpen ontwikkelingen vanuit een gezamenlijk belang kom je verder dan alleen .

Wat maakt Shaiy Solaiy anders?
De combinatie van samen eten en samen leren is uniek onder één dak. Door het verschil in het aanbod is er een variatie en daardoor ruimte voor maatwerk. Leren en ontwikkelen is iets persoonlijks. Hoe mooi kan het dus zijn als kunt kiezen waarin je je als team of groep wilt ontwikkelen. Binnen het coachen noemen we dat , eigenaar zijn van je eigen leertraject. Vaak hangt er aan een coachtraject een langdurig traject vast, bij Shaiy Solaiy is dat niet zo. U kunt voor uw team of als groep een thema kiezen waarop u gecoacht wilt worden. U kunt met ons een ontwikkelmenu samenstellen wat passend is bij het thema van uw team of groep. Dat kan een eenmalige teammiddag zijn waar de nadruk ligt op een thema of een aantal dagdelen waarin verschillende thema s worden bedient, geheel op maat. En naar wens gekoppeld aan heerlijk eten.

En er is meer
Onze keuken is wereld breed georiënteerd, daarmee is Arie kant, manager van wijkcentrum t Markehuus een aangewezen samenwerkingspartner. Arie heeft een missie dit jaar om culturen te verbinden, samen kijken naar overeenkomsten en hoe de verschillen een aanvulling op elkaar kan zijn. Hoe kun je dat beter doen dan samen proeven van de wereld keuken waarvan de ingrediënten, respect, nieuwsgierigheid, gelijkwaardigheid, verbinden en gezelligheid het thema zijn!

Om de opening en de samenwerking te vieren is er op 21 juni een openingsproeverij inclusief een gratis lezing. Van 18:00 tot 21:00 uur kunt u genieten van en uitgebreid bijzonder buffet, in t Markehuus in Peelo.

Kosten zijn 12 euro p.p. Aanmelden vooraf is verplicht, betaling kan vooraf of aan de deur. Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0680043428.

Tiplijn