Fotos: Jumbo Veemarktterrein in compleet nieuw jasje

Fotos: Jumbo Veemarktterrein in compleet nieuw jasje

De Jumbo op het Veemarktterrein in Assen gaat woensdag weer open na een grote verbouwing.

De supermarkt aan de Nijlandstraat in Assen heeft een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke bereide verse pizza s. De winkel is compleet over de kop gegaan. Niks van het oude is nog terug te vinden. Zo is de winkel ruimer en overzichtelijker. Klanten kunnen vanaf morgen ook terecht in het restaurant.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 24 februari).

De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.600 vierkante meter vloeroppervlakte , vertelt filiaalmanager Stephan Hogeveen.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Erik Smit
Tiplijn