Vacature: Gezondheidscentrum Kloosterveen zoekt extra doktersassistent(e) voor 32 uren per week Gezondheidscentrum Kloosterveen

Vacature: Gezondheidscentrum Kloosterveen zoekt extra doktersassistent(e) voor 32 uren per week

Gezondheidscentrum Kloosterveen in Assen is een centrum voor geïntegreerde eerstelijnszorg. De huisartsenpraktijk is NHG geaccrediteerd. Ze leveren betrokken, professionele en innovatieve huisartsenzorg voor de patiënten in alle levensfasen binnen een informele multidisciplinaire samenwerking.

Lijkt het je leuk om te werken in een leuk, jong, collegiaal team, dan nodigen ze jou uit om te komen solliciteren. Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een Doktersassistent(e) voor 32 uren per week in Assen.

Wat ga je doen?

Als doktersassistent is jouw hoofdtaak het verhelderen van de hulpvraag (triage) van de patiënt en het verzorgen van de planning, waardoor de arts efficiënt en effectief kan werken. Daarnaast verricht je baliewerkzaamheden, administratieve werkzaamheden, laboratoriumonderzoek, draai je zelfstandig assistentenspreekuur en/of assisteer je bij kleine chirurgische ingrepen. Je werkt hierbij nauwgezet volgens de nieuwe NHG Standaarden. Ook ben je verantwoordelijk voor een aantal deeltaken, die je in tweetallen oppakt, ontwikkelt en borgt in de organisatie. De praktijk heeft 2 locaties en je zult net als jouw collega’s ingezet worden op beide locaties (Transportweg en Rondgang).

Wie ben jij?

- Je hebt een afgeronde doktersassistenten opleiding (MBO-4)
- Je hebt relevante werkervaring en ervaring met Medicom is een pré.
- Je hebt een patiëntgerichte, dienstverlenende houding en bent communicatief sterk.
- Als persoon ben je te typeren als iemand die goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig, flexibel en stressbestendig is.
- Je bent proactief en hebt een gezonde dosis lef.

Wat bieden wij?

- Een breed en afwisselend takenpakket.
- Werken in leuk en professioneel team van 4 huisartsen, 2 physician assistants, 2 praktijkondersteuners en 7 doktersassistenten.
- Vakinhoudelijke scholing.
- Een passend contract, salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Huisartsenzorg.
- Ze zoeken bij voorkeur iemand voor 32 uur, maar ze nodigen je uit om te solliciteren als je evt. minder uren wilt.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met het praktijk op nummer 0592-350088 en vragen naar Heidi Smit (praktijkmanager).

Solliciteren

Geïnteresseerd? Graag ontvangen ze jouw reactie. Je brief met motivatie en CV mag je per mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Mevr. H. Smit

Tiplijn