Innobikes Assen opent occasion- en outletcenter met spectaculaire acties

Innobikes Assen opent occasion- en outletcenter met spectaculaire acties

Nooit te oud om te vernieuwen! Dat is waar Innobikes Assen aan de Oude Molenstraat 46 al bijna 80 jaar lang voor staat. De tweewielerspecialist viert op 24 en 25 mei de opening van Assens eerste occasion- en outletcenter aan de Jan Fabricusstraat 9. Jij viert dit feestje vrijdag en zaterdag mee door te profiteren van tien procent korting op alle gebruikte fietsen, e-bikes en scooters.

Veel voordeel
Ook in de vertrouwde winkel aan de Oude Molenstraat is extra veel voordeel te halen. De wielerkenner pakt uit acties wat betreft nieuwe fietsen en scooters. Met het bespaarde geld kun je een lekker ijsje of koel drankje nemen tijdens je fietstocht door de prachtige Drentse dreven.

Ruime korting
Koop je een nieuwe fiets, dan betaalt de Asser fietsspecialist een jaar lang je fietsverzekering. Geen behoefte aan een verzekering? Kies dan voor een jaar lang gratis onderhoud. In beide gevallen is je portemonnee de grote winnaar. Ook de scooterrijder wordt niet vergeten. Laat je verrassen met kortingen tot ruim € 250,- op bijvoorbeeld de Yadea elektrische scooters.

Honderden fietsen, e-bikes en scooters in alle soorten en maten wachten in de nieuwe winkel aan de Jan Fabriciusstraat op een eigenaar. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een sportieve fiets, een e-bike of een scooter; in de tweewielerzaken vind je gegarandeerd de perfecte tweewieler, tegen een scherpe prijs.

Michel Boer, de derde generatie eigenaar van Innobikes, is trots op de nieuwe ruime winkel: "Een fiets of scooter koop je niet zomaar, die wil je goed kunnen bekijken en beoordelen. Daar was in onze oude locatie simpelweg geen ruimte meer voor. Aan de Jan Fabriciusstraat is er gelukkig voor elke beurs genoeg aanbod, en dat vieren we op 24 en 25 mei."

Kwaliteit gegarandeerd
Alle tweewielers worden voor ze in de verkoop gaan grondig nagekeken. Remmen, versnellingen, verlichting: alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd. Mocht er onverwachts toch iets mis zijn, dan is er niets aan de hand. “Wij staan garant voor onze geleverde kwaliteit”, aldus de fietsspecialist.

Voor meer informatie kunt u terecht op innobikes.nl, of op de facebookpagina van Innobikes.

Tiplijn