4 tips om vakantie in eigen land te vieren

4 tips om vakantie in eigen land te vieren

Wellicht blijf jij thuis dit jaar met vakantie, twijfel je nog of wil je het geld liever uitgeven aan een verbouwing? Wanneer je niet op vakantie gaat wil je alsnog wel een vakantiegevoel creëren en daarom lees je in dit artikel een aantal tips om jouw vakantie in Nederland onvergetelijk te maken.

#1. Plan een themadiner
Een themadiner kan een leuke manier zijn om wat variatie te brengen in je vakantie in eigen huis. Kies een land of een bepaalde keuken en bereid hier een diner bij. Bijvoorbeeld een Italiaans diner met pasta en tiramisu of een Mexicaanse avond met taco’s en margarita (cocktail). Maak het extra leuk door je huis te versieren in het thema van het land of de keuken die je hebt gekozen.

web2

#2. Verander je huis in een spa
Als je op vakantie gaat, is een dagje naar de spa misschien wel iets wat je zou doen. Maar je kunt ook thuis je eigen spa creëren. Haal wat geurkaarsen, badzout en verzorgingsproducten in huis en maak een heerlijk ontspannend bad. Zet wat rustgevende muziek op en voel je herboren. Ben jij helemaal gek op heerlijke spa dagen? Dan kun je er ook voor kiezen om een jacuzzi in de tuin te zetten. Hierdoor kun je wanneer je maar wil genieten van een ontspannen moment. Jacuzzi kopen? Neem online eens een kijkje wat bij jouw tuin past.

#3. Creëer gezelligheid in de tuin
Wanneer je dus niet op vakantie gaat wil je wel lekker in je eigen tuin kunnen relaxen. Ook voor de kinderen is het belangrijk om voldoende te kunnen doen, zodat ze zich niet gaan vervelen bijvoorbeeld. Met de warme temperaturen mag daarom een intex zwembad niet vergeten worden. Je kunt dit zwembad binnen no-time opzetten, maar ook weer afbreken. Hierdoor verlies je geen ruimte in je tuin en kunnen de kinderen (en jij zelf) heerlijk afkoelen.

web2

#4. Maak een fietstour door een stad
Maak een prachtige fietstour door een stad die jij nog wil verkennen. Hierdoor ben je er een dagje uit en leer je veel over een nieuwe stad. Trommel je gezin, vrienden of familie op en maak er een leuke dag van. Tip: tegenwoordig kun je ook elektrische fietsen huren! Hierdoor kun je sneller fietsen, ben je minder buiten adem en kun je tussendoor ook nog gezellig kletsen ;-).

Met deze vier tips kun je van je vakantie in eigen land een onvergetelijke ervaring maken. Of je nu een themadiner organiseert of je huis omtovert tot een spa, er is genoeg te doen om je vakantie in eigen huis bijzonder te maken.

Tiplijn